Ammehjælp

Ammehjælp amning

Ammehjælp i dit hjem når behovet opstår

Første besøg: 1-2 timer. Pris: 1.200 kr.
Opfølgende besøg: 1 time. Pris: 500 kr.

Inkl. op til 7 dages opfølgende kontakt (telefon/mail) på besøget.
Ved hjemmebesøg vil der være et kørselstillæg, se nyttig information nederst på siden.

Amning kræver at både mor og barn finder teknikken, og det kan ind i mellem være en udfordring. Det er uanset, om du er første- eller flergangsfødende. Derudover kan der opstå brystbetændelse og revner på brystet, som kan skabe smerter og udfordringer for en velfungerende amning.

Har du brug for ammehjælp, kommer jeg hjem til dig, så du og dit barn kan være i jeres egne trygge omgivelser. Inden du investerer i diverse brystpumper eller suttebrikker eller dropper amningen for at gå over på flaske, så ring til mig! Så får vi styr på ammeteknikken, og får skabt ro omkring amningen for både dig og dit barn.

Book en tid

Ring for akut ammehjælp på 28 40 56 62 eller book en tid online.

Bestil tid

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

Covid-19

Der er ikke et krav om fremvisning af coronapas eller test indenfor 72 timer ved mine ydelser. Det vil dog altid være rart og mere trygt, hvis du er testet negativ for nylig. 

Jeg bliver selv jævnligt testet og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Du må gerne bære mundbind på min klinik og anvende håndsprit, når du kommer. I dit eget hjem bærer jeg mundbind, men har ikke noget krav til at du skal bære det der. 

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,44 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2021). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking