Ammehjælp

Ammehjælp amning
1-2 timer. Pris: 1.000 kr.

Inkl. op til 7 dages opfølgende kontakt (telefon/mail) på besøget.
Ved hjemmebesøg vil der være et kørselstillæg, se nyttig information nederst på siden.

Amning kræver at både mor og barn finder teknikken, og det kan ind i mellem være en udfordring. Det er uanset, om du er første- eller flergangsfødende. Derudover kan der opstå brystbetændelse og revner på brystet, som kan skabe smerter og udfordringer for en velfungerende amning.

Har du brug for ammehjælp, kommer jeg hjem til dig, så du og dit barn kan være i jeres egne trygge omgivelser. Inden du investerer i diverse brystpumper eller suttebrikker eller dropper amningen for at gå over på flaske, så ring til mig! Så får vi styr på ammeteknikken, og får skabt ro omkring amningen for både dig og dit barn.

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse

Book en tid

Ring for akut ammehjælp på 28 40 56 62 eller book et besøg på forhånd til når du kommer hjem fra sygehuset.

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,52 kr. pr. kilometer (statens km takst 2020). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Rabat

Studerende kan få 10% rabat på denne ydelser mod fremvisning af gyldigt studiekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatordninger.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking