Babyshower

Bæredygtige gaver til babyshower

Babyshower er fejringen af graviditeten. I Danmark har vi ikke særlig mange ritualer omkring det at være gravid eller blive mor. Babyshower kan derfor være en rigtig fin måde at markere det at blive mor. Der er ikke mange ting her i livet, der overgår det at være gravid eller blive mor. Så hvorfor ikke fejre og markere det med en overraskende babyshower for din veninde, søster eller kollega, hvor hun får mulighed for at blive forkælet med en gaveregn – “shower” – af lækre ting til hende selv eller det kommende barn.   

Se udvalget af babyshower pakker herunder

Babyshower 1

Denne lækre lille pakke indeholder 8 genanvendelige rondeller og en Facial cleanser.
Rondellerne er af det blødeste økologiske stof, som kan vaskes og bruges igen og igen.
Facial cleanser er en mild og skummende ansigtsrens fra Purely Professional. Den er uden uønsket kemi og kan bl.a. anvendes som makeupfjerner.
1

Babyshower 2 - Udsolgt

Denne pakke indeholder en smuk lille gravidkop, samt 3 genanvendelige produkter fra LastObject, nemlig en vatpind til ørerne, en vatpind til makeup og en boks med 7 rondeller. Gravidkoppen er unik keramik fra keramikeren Chandini fra Møn. Vatpindene og rondellerne er det bæredygtige alternativ til almindelige vatpinde og rondeller, da de kan vaskes og bruges igen og igen.
2

Babyshower 3

Denne pakke består af 3 lækre produkter fra Purely Professional, en dagcreme, en natcreme og en serum. Alle produkter indeholder særligt udvalgte ingredienser, der er gode til at beskytte, pleje og styrke dit ansigt. Alle 3 er uden uønsket kemi.
3

Babyshower 4 - Udsolgt

I denne pakke får du en lækker Mexicansk rebozo, en læbepomade fra Kraes og en smuk gravidkop.
En rebozo kan anvendes til mange forskellige ting, men den er især god til smertelindring under graviditet og fødsel. Rebozoen fås i forskellige farver, som du selv vælger. Læs mere om rebozoen og se de forskellige farver her. Læbepromaden fra Kraes er uden uønsket kemi og kan bidrage med stor glæde under en fødsel.
Gravidkoppen er en unik lille keramik kop af keramikeren Chandini fra Møn.
4

Babyshower 5

Denne pakke indeholder 6 skønne GroVia Buttah Newborn bleer til babyer på 2,5-5,5 kg og en stor wetbag. Sammensætte de farverne du ønsker. Denne type ble er en AIO (ALL IN ONE), hvor ble (cover) og indlæg købes sammen. I denne newborn ble er indlægget integreret i bleer og sidder derfor fast. Udover bleerne indeholder pakken en stor wetbag. Her smider du de beskidte bleer og indlæg. Når det er tid til at vaske, kan wetbagen med indhold i, smides direkte i vaskemaskinen.
5

Babyshower 6

Babyshower 5 indeholder en samlet pakke med bleer fra WeeCare. Pakken indeholder 4 styks Easy Cover 3.0, som er den nye og forbedret variant af WeeCares blecover. Bleen fås i str. M (5-8 kg) og L (8+ kg). Du bestemmer selv farverne. Der udover får du 8 styks Onesize indlæg, som passer perfekt til Easy Coveret. Denne ble bruges som et AI2 system, hvor du kan benytte coveret flere gange og blot skifte indlægget. Det betyder at du for eksempel har til cirka 8 bleskift i denne pakke.
6

Gavekort+

Kombiner din babyshower pakke med et gavekort på et bestemt beløb eller en jordemoderydelse hos mig. Det kan fx være et gavekort til en gravidmassage, hvor den gravide får mulighed for lidt selvforkælelse med en velvære massage i trygge og rolige omgivelser.

Bestilling

Ønsker du at købe en Babyshower pakke, kan den bestilles ved at sende en mail til kontakt@najaskou.dk

I mailen skal du oplyse følgende:

  • Navn 
  • Adresse
  • Mobil
  • E-mail
  • Pakkens nr.
  • Ønsker du at kombinere pakken med et gavekort? (skriv evt. hvilken ydelse eller beløb gavekortet skal være på) 
  • Ønsker du at pakken sendes hjem til dig (35 kr.)?
  • Ønsker du at afhente pakken gratis på Skovvejen 33, 4200 Slagelse? 

Sammensæt din egen pakke

Ønsker du at sammensætte din egen pakke fra de forskellige produkter i pakkerne, er du også velkommen til at skrive, hvilke produkter du ønsker, så sammensætter jeg en ny pakke til dig og beregner en pris. Du kan også købe alle produkterne enkeltvis på min webshop Mama Mater.  

Fragt

Pakken sendes med DAO til den oplyste adresse. Prisen på fragt er 35 kr.

Pakken kan også afhentes gratis på Skovvejen 33, 4200 Slagelse efter aftale. 

Betaling

Der sendes en faktura til din mail i forbindelse med din bestilling. Beløbet kan betales via bankoverførsel eller MobilePay.