Barselsgaver

Barselsgaver

Barselsgaver

Mangler du en barselsgave? 

Så tag et kig på mine barselsgaver. Produkterne er særligt udvalgt og sammensat i lækre barselspakker til både mor og baby, som alle har fokus på bæredygtighed. Produkterne er uden uønsket kemi, så de trygt kan anvendes af både kvinder der ammer og babyer.

Se udvalget af barselsgaver herunder

Barselsgave 1 - Udsolgt

Denne barselsgave indeholder bløde genanvendelige ammeindlæg og en lanolinsalve fra WeeCare.
Der er 3 par ammeindlæg i pakken og du vælger selv om de skal være i str. 10, 12 eller 14 cm.
Pakken har fokus på en bæredygtig amning, da ammeindlæggene er genanvendelige og derfor kan vaskes igen og igen. Lanolinsalven består af rene og naturlige ingredienser og er uden uønsket kemi.
1

Barselsgave 2 - Udsolgt

Denne barselsgave indeholder 10 stk. vådservietter, 1 wetbag, 3 par ammeindlæg fra WeeCare og 1 naturpudder (babypudder) fra Kraes.
Ammeindlæggene fås i str. 10, 12 og 14 cm.
Tilkøb ekstra vådservietter for 125 kr. for 10 stk. i en pakke.
2

Barselsgave 3

Denne barselsgave indeholder 4 bløde genanvendelige trusseindlæg og en mini wetbag til at opbevare dem i fra WeeCare.
Trusseindlæggene fås i de to farver der ses på billedet. Ønsker du at mikse farver, så skriv det som kommentar når du bestiller din ordre, ellers får du dem i 2 af hver farve, som på billedet.
3

Barselsgave 4

Denne barselsgave indeholder 2 pakker á 10 stk. vådservietter og 1 wetbag fra WeeCare.
Vådservietterne er et rigtig godt alternativ til almindelige engangsvådservietter, da de kan bruges igen og igen og er uden uønsket kemi.
Du bestemmer selv farverne på vådservietterne, som fås i: rød, brun/grå/grøn med prikker, blå med mønster. Se de forskellige farver her.
Tilkøb ekstra vådservietter for 125 kr. pr. pakke á 10 stk.
4

Barselsgave 5 - Udsolgt

En lækker barselspakke til en ammende kvinde. Pakken indeholder Haakaas smarte mælkeopsamler og skånsomme brystpumpe (100 ml), samt WeeCares Lanolinsalve til ømme og udsatte brystvorter.
5

Barselsgave 6 - Udsolgt

En lækker barselspakke til en ammende kvinde. Pakken indeholder Haakaas smarte mælkeopsamler og Haakaas nyeste brystpumpe (generation 3), som samtidig kan ændres til en sutteflaske (160 ml). Derudover indeholder pakken WeeCares Lanolinsalve til ømme og udsatte brystvorter.
6

Barselsgave 7

Barselspakke 7 er en rigtig forkælelsesgave til både mor og baby. Pakken indeholder 8 bløde genanvendelige rondellerne af økologisk stof. Derudover indeholder pakke 3 lækre produkter fra Purely Professional: Facial cleanser, som er en mild og skummende ansigtsrens, DAY som er en virkelig lækker dagcreme og Oil som er en plejende og blødgørende olie. Olien kan både anvendes til tørre hårspidser, tør hud og så er den vildt lækker til massage til både mor og baby. Alle 3 produkter er uden uønsket kemi og har fået A-kolbe hos Forbrugerrådet Tænk.
7

Barselsgave 8 - Udsolgt

Barselsgave 8 er ren forkælelse til baby. Pakken indeholder lækre produkter fra Kraes, som alle er produkter uden uønsket kemi og som har fået A-kolbe hos Forbrugerrådet Tænk. Pakken indeholder Naturpudder (babypudder) til bleområdet og hudfolder, Baby balm som beskytter og lindrer irriteret hud. Derudover indeholder pakken Kraes Babybad, hvor du kan vælge imellem Havre & kokos (fugtgivende og lindrer rødme og kløe) eller Havre & dødehavssalt (beroliger og lindrer irriteret hud).
8

Barselsgave 9

Denne pakke indeholder 6 skønne GroVia Buttah Newborn bleer til babyer fra 2,5-5,5 kg og en stor wetbag. Sammensæt de farver du ønsker. Denne type ble er en AIO (ALL IN ONE), hvor ble (cover) og indlæg købes sammen. I denne newborn ble er indlægget integreret i bleen og sidder derfor fast. Udover bleerne indeholder pakken en stor wetbag, til opbevaring af de beskidte bleer og indlæg. Når det er tid til at vaske, kan wetbag'en med indhold i, smides direkte i vaskemaskinen.
9

Barselsgave 10

Denne pakke indeholder en samlet pakke med bleer fra WeeCare. Pakken indeholder 4 stk. Easy Cover 3.0, som er den nye og forbedret variant af WeeCares blecover. Bleen fås i str. M (5-8 kg) og L (8+ kg). Du bestemmer selv farverne og størrelsen. Derudover får du 8 stk. Onesize indlæg, som passer perfekt til Easy Coveret. Denne ble bruges som et AI2 system, hvor du kan benytte coveret flere gange og blot skifte indlægget. Det betyder at du for eksempel har til cirka 8 bleskift i denne pakke.
10

Gavekort+

Kombiner din barselsgave med et gavekort på et bestemt beløb eller en jordemoderydelse hos Din Private Jordemoder Naja. Det kan fx være et gavekort til en efterfødselsmassage, hvor den gravide får mulighed for lidt selvforkælelse med en velvære massage i trygge og rolige omgivelser.

Bestilling

Ønsker du at købe en barselsgave, kan den bestilles ved at sende en mail til kontakt@najaskou.dk

I mailen skal du oplyse følgende:

  • Navn 
  • Adresse
  • Mobil
  • E-mail
  • Pakkens nr.
  • Ønsker du at kombinere pakken med et gavekort? (skriv evt. hvilken ydelse eller beløb gavekortet skal være på) 
  • Ønsker du at pakken sendes hjem til dig (35 kr.)?
  • Ønsker du at afhente pakken gratis på Skovvejen 33, 4200 Slagelse? 

Sammensæt din egen pakke

Ønsker du at sammensætte din egen pakke fra de forskellige produkter i pakkerne, er du også velkommen til at skrive, hvilke produkter du ønsker, så sammensætter jeg en ny pakke til dig og beregner en pris. Du kan også købe alle produkterne enkeltvis på min webshop Mama Mater.  

Fragt

Pakken sendes med DAO til den oplyste adresse. Prisen på fragt er 35 kr.

Pakken kan også afhentes gratis på Skovvejen 33, 4200 Slagelse efter aftale. 

Betaling

Der sendes en faktura til din mail i forbindelse med din bestilling. Beløbet kan betales via bankoverførsel eller MobilePay.