Den Aktive Mødregruppe

Den aktive mødregruppe træning efter fødslen
Torsdag kl. 10-11 i Korsør. Pris: 60 kr. pr. gang.
Den Aktive Mødregruppe har fokus på at komme i form efter fødslen, ved at få bygget kroppen stille og roligt op. Der vil også komme sved på panden, gang i pulsen og ømme muskler efter træningen.
Træningen henvender sig både til dig der har været vant til at træne og dig som starter helt fra bunden.
Det er udendørs træning med barnevogn eller lignende. Der er plads til ammepauser og skiftning undervejs, det gør du helt som det passer dig og din baby.
Har du lyst til at blive og snakke med de andre bagefter er du selvfølgelig velkommen til det. Dette er dog hverken et krav til eller en forventning om, så det styrer du helt selv.

Drop-in træning: Du betaler kun for de gange du kommer. Så har I haft en dårlig nat, så springer I bare træningen over og på den måde er pengene ikke spildt. Hold dig opdateret på Facebook under begivenheden Den Aktive Mødregruppe, her vil jeg løbende lave opdateringer, fx hvis træningen bliver aflyst. Følg linket: https://facebook.com/events/s/den-aktive-m%C3%B8dregruppe/614071729242606/?ti=icl

Sted: Grønningen 22, 4220 Korsør – Vi mødes ved de offentlige toiletter, hvor Ceresvej og Grønningen krydser hinanden.

Betaling: Du kan betale kontant eller med bankoverførelse når du kommer til træningen.

Praktisk info: Tag gerne et tæppe eller en træningsmåtte med, en flaske vand og praktisk tøj efter vejret til udendørs træning.