Efterfødselsmassage

Efterfødselsmassage

Dit barn er dybt afhængig af din kærlighed, omsorg, opmærksomhed, samt at du opfylder dets basale behov. Men hvem sørger for dig og dit velbefindende? 

Mødre er skabt af noget særligt, men ofte kan man ikke give noget, hvis man ikke selv har eller får noget. En efterfødselsmassage har fuld fokus på at give dig omsorg og tid til at tanke op, så du i højere grad får overskud til at tage dig af dit barn. Her kan du få løsnet op for spændinger i kroppen, få en rolig stund og en pause fra moderskabet. 

Efterfødsels-massage på klinik

Pris: 600 kr.
Varighed: 1 time
Få en rolig stund med en omgang efterfødselsmassage på min klinik. Du er både velkommen med og uden barn, hvis du har mulighed for det.

Gavekort

Køb et gavekort til massage til en du holder af og som fortjener en pause med fuld fokus på velvære og afslapning. Den oplagte gave til din kone, kæreste, datter, svigerdatter eller veninde, eller som overraskelse til babyshower.

Læs mere om mine gavekort her.

Nyttig information

Sted

Booker du en tid på min klinik, så finder du klinikken på Skovvejen 33, 4200 Slagelse. 

Parkering ved min klinik

Du er velkommen til at parkere i min indkørsel. Det er oftest også muligt at finde en plads ude ved vejen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,73 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2022). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Betaling

  • MobilePay
  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

 28 40 56 62

 Online booking