Efterfødselssamtale

1,5 time. Pris: 750 kr.

Ved hjemmebesøg vil der være et kørselstillæg, se nyttig information nederst på siden.

Ved en efterfødselssamtale kan vi sammen tale fødslen igennem og evt. gennemgå hele forløbet ud fra fødselsjournalen. Jeg vil forsøge at give jer forklaringer og svar på, hvordan fødslen udviklede sig, og håndteringen af den. Samtalen kan dreje sig om tvivlsspørgsmål i forhold til, hvorfor fødslen udviklede sig som den gjorde. Eller måske har du og din partner oplevet en tidligere traumatisk fødsel, som I gerne vil have talt igennem inden en aktuel ny graviditet og fødsel.

Nogle kvinder oplever at der er faser i fødselsforløbet, de ikke kan huske eller har en anden opfattelse af end deres partner. Jeg anbefaler derfor, at partneren deltager ved denne samtale, så vi i fællesskab kan stykke forløbet sammen, få afklaret tvivlsspørgsmål og få ”parkeret” fødslen et sted, der er til at rumme for jer begge. Også for at sikre, at det ikke påvirker et evt. fremtidigt fødselsforløb.

Fødselsberetning

At skrive sin egen beretning af graviditeten, fødslen og barslen kan ind i mellem være et brugbart redskab til at få bearbejdet sine oplevelser. Samtidig kan det være et godt minde man kan gemme og på den måde få “bundet en sløjfe” om det forløb man har været igennem. Ønsker du hjælp til at komme i gang med sådan en beretning, kan jeg hjælpe dig i gang med hjælpe spørgsmål. Ind i mellem sætter sådan en beretning en masse tanker og følelser i gang, hvilket kan være rart at få talt om. Jeg kan derfor tilbyde dig at læse den igennem og tage en samtale på baggrund af det, hvis du har brug for det.

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse

 

Bestil tid

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

Covid-19

Der er ikke et krav om fremvisning af coronapas eller test indenfor 72 timer ved mine ydelser. Det vil dog altid være rart og mere trygt, hvis du er testet negativ for nylig. 

Jeg bliver selv jævnligt testet og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Du må gerne bære mundbind på min klinik og anvende håndsprit, når du kommer. I dit eget hjem bærer jeg mundbind, men har ikke noget krav til at du skal bære det der. 

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,44 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2021). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking