Efterfødselssamtale

 
1,5 time. Pris: 900 kr.

Ved en efterfødselssamtale kan vi sammen tale fødslen igennem og gennemgå hele forløbet ud fra fødselsjournalen. Jeg vil forsøge at give jer forklaringer og svar på, hvordan fødslen udviklede sig, og håndteringen af den. Samtalen kan dreje sig om tvivlsspørgsmål i forhold til, hvorfor fødslen udviklede sig som den gjorde. Eller måske har du og din partner oplevet en tidligere traumatisk fødsel, som I gerne vil have talt igennem inden en aktuel ny graviditet og fødsel.

Nogle kvinder oplever at der er faser i fødselsforløbet, de ikke kan huske eller har en anden opfattelse af end deres partner. Jeg anbefaler derfor, at partneren deltager ved denne samtale, så vi i fællesskab kan stykke forløbet sammen, få afklaret tvivlsspørgsmål og få ”parkeret” fødslen et sted, der er til at rumme for begge parter. Også for at sikre, at det ikke påvirker et evt. fremtidige fødselsforløb.

Fødselsjournalen kan du finde på sundhed.dk eller Min Sundhedsplatform ved at følge linkene herunder, du skal bruge dit NemID:

https://www.sundhed.dk/borger/min-side/min-sundhedsjournal/journal-fra-sygehus/
https://minsundhedsplatform.dk/mychartppr1/

Kan du ikke finde journalen ved at følge linket, kan du altid kontakte dit fødested og bede om at få den tilsendt. Er journalen skrevet i det journalsystem der hedder Sundhedsplatformen, kan en udskrift af billedet “Obstetrisk tidslinje ny top” give et bedre overblik over forløbet, bed derfor om en kopi af dette billede ved kontakt til dit fødested.

(Husk at have journalen klar ved samtalen)

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

 

Bestil tid

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,52 kr. pr. kilometer (statens km takst 2020). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking