Efterfødselstræning

Efterfødselstræning

At gennemgå en graviditet, fødsel og barsel er hårdt arbejde for kroppen. Du kan derfor med fordel genopbygge og styrke kroppens muskler med efterfødselstræning. Træningen har fokus på at få bygget kroppen op på en skånsom måde med respekt for det din krop har været igennem. Der tages højde for om du har født vaginalt eller ved kejsersnit. 

Sted

Du vælger selv om det skal foregå hjemme i dine egne trygge omgivelser, udendørs eller på min klinik.  

Indhold 

  • Træningsprogram med gennemgang af øvelser tilpasset dine ønsker og behov
  • Træningselastik 

Vælg mellem en enkelt efterfødselstræning eller et forløb over 5 gange

Efterfødsels-træning på klinik

Pris: 400 kr.
Varighed: 45 min.
Ønsker du at komme i gang med træning efter fødslen? Så book en tid til efterfødselstræning. Der er fokus på at få bygget kroppen op på en skånsom måde med respekt for det din krop har været igennem under graviditeten, fødslen og barslen. Træningen foregår på min klinik i Slagelse.
Indhold
->Træningsprogram med gennemgang af øvelser
->Træningselastik
NY

Efterfødsels-træning i eget hjem

Pris: 450 kr.
+ kørselstillæg på 3,51 kr. pr. km fra min klinik.
Varighed: 45 min.
Ønsker du at komme i gang med træning efter fødslen i dine egne trygge omgivelser? Så er dette ydelsen for dig. Der er fokus på at få bygget kroppen op på en skånsom måde med respekt for det din krop har været igennem. Er dit barn vågen under træningen, tages der højde for det.
Indhold
->Træningsprogram med gennemgang af øvelser
->Træningselastik
Ny

Efterfødsels-trænings forløb på 5 klip

Pris: 1.850 kr.
+ kørselstillæg på 3,51 kr. pr. km fra min klinik.
Varighed: 45 min. pr. gang
Et forløb med efterfødselstræning giver dig mulighed for at få bygget din krop op på en stille og rolig måde med respekt for det din krop har været igennem. Du vil under forløbet få udleveret nye træningsprogrammer løbende, i takt med at din krop bliver stærkere og derfor har brug for nye udfordringer.
Når du skal booke denne ydelse, vælger du i første omgang en enkelt efterfødseltræning og så oprettes klippekortet derefter. Du er også velkommen til at skrive en mail, så oprettes forløbet fra første træning.
Indhold
->5 træningsgange
->Tilpasset træningsprogrammer
->Træningselastik
Ny

Tillægsydelser

Kombiner din træning med andre relevante ydelser, som du kan se herunder. 

Efterfødsels-massage på klinik eller i eget hjem

Pris: 550-650 kr.
Varighed: 1 time
Få en rolig stund med en omgang efterfødselsmassage på min klinik. Du er både velkommen med og uden barn, hvis du har mulighed for det. Læs mere her.
NY

Ammehjælp

Pris: 1200 kr.
Varighed: 1-2 time.
Udfordringer med amning giver ofte problemer for både mor og barn. En kombination af både ammehjælp og efterfødselsmassage tilgodeser derfor både mor og barn. Læs mere her.

Fødsels-fortællingen

Pris: 550-600 kr.
Varighed: 1 time.
Kombiner din efterfødselsmassage med en samtale omkring din graviditet, fødsel eller barsel. Eller arbejd med din fødselsfortælling. Her er der tid til at gå mere i dybden med din oplevelse af forløbet på krop og sind. Læs mere her.

Nyttig information

Sted

Booker du en tid på min klinik, så finder du klinikken på Skovvejen 33, 4200 Slagelse. 

Booker du i stedet en tid i dit eget hjem, så kommer jeg til dig. 

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,51 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2022). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Betaling

  • MobilePay
  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

 28 40 56 62

 Online booking