Fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning

Vælg imellem:

  1. Jordemoderkonsultation inkl. fødselsmodnende akupunktur (graviditetsuge 37-40). 1,5 time. Pris 750 kr.
  2. Fødselsmodnende akupunktur (graviditetsuge 37-42). 1 time. Pris 550 kr.
  3. Jordemoderkonsultation inkl. fødselsmodnende akupunktur og/eller hindeløsning* (graviditetsuge 40-42). 1,5 time. Pris 750 kr.

*Det er kun muligt at lave hindeløsning, hvis forholdene tillader det, hvilket vurderes ved en indvendig undersøgelse af livmoderhals og livmodermund.
Ved hjemmebesøg vil der være et kørselstillæg, se nyttig information nederst på siden.

Fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning

Fødselsmodnende akupunktur

Jeg tilbyder fødselsmodnende akupunktur (fra uge 37+0), som kan være med til at blødgøre livmoderhalsen og dermed understøtte den naturlige proces fra graviditet til fødsel. Akupunkturnålene placeres forskellige steder på kroppen, afhængig af hvilken virkning der ønskes.

Fra uge 37-40 anbefales fødselsmodnende akupunktur 1 gang om ugen.
Fra termin (uge 40) anbefales det 1-3 gange om ugen.

Ved du at du skal sættes i gang af forskellige årsager, anbefaler jeg dig, at du får akupunkturbehandling hver anden dag fra op til 1 uge før igangsættelsesdatoen.

Læs mere om akupunkturs virkning, bivirkninger og kontrainditationer her.

HindeløsningFødselsmodnende akupunktur og hindeløsning

Fra graviditetsuge 40+0

Inden hindeløsningen laver jeg de basale jordemoderundersøgelser og er alt som det skal være, laver jeg en indvendig undersøgelse, hvor vi finder ud af om det er muligt at lave en hindeløsning.

Hindeløsning betyder, at man ved indvendig undersøgelse løsner fosterhinderne fra livmodervæggen, hvilket kun er muligt, hvis livmodermunden er begyndt at åbne sig, dette kaldes modne forhold. Modne forhold er derfor en forudsætning for behandlingen. Behandlingen bevirker, at der frigives prostaglandiner, som er et hormon, der kan være med til at stimulere fødslen til at gå i gang eller forbedre forholdene for igangsættelse af fødslen.

Hindeløsningen kan være lidt ubehagelig at få lavet, men behandlingen er hurtigt overstået. Man kan opleve lidt tegnblødning efter behandlingen, hvilket er helt normalt.

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse

 

Bestil tid

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse

Covid-19

Der er ikke et krav om fremvisning af coronapas eller test indenfor 72 timer ved mine ydelser. Det vil dog altid være rart og mere trygt, hvis du er testet negativ for nylig. 

Jeg bliver selv jævnligt testet og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Du må gerne bære mundbind på min klinik og anvende håndsprit, når du kommer. I dit eget hjem bærer jeg mundbind, men har ikke noget krav til at du skal bære det der. 

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,44 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2021). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking