Gravidmassage

Gravidmassage graviditet velvære

Vælg imellem
  1. Helkrops gravidmassage, 60 min. Pris: 550 kr.
  2. Helkrops gravidmassage inkl. jordemoderkonsultation, 1,5 time. Pris: 750 kr. 

Gravidmassagen giver dig en rolig stund. Ofte har vi tendens til at være meget oppe i hovedet og derfor glemmer vi ind imellem at mærke kroppens signaler, men gravidmassagen hjælper dig til at få skabt god kontakt til din krop og din baby. Massagen afspænder kroppens muskler og beroliger sindet.

Graviditetsmassage kan være med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, som ofte er udfordret under graviditeten. 

Gravidmassage jordemoder graviditet velvære

Gravidmassage er en blid massageform med fokus på velvære og er ikke som sådan en behandlende massage, dog kan man sagtens opleve at ens graviditetsgener alligevel bedres af massagen. 

Døjer du med graviditetsgener, så læs også mere om min Akupunktur mod graviditetsgener.

Savner du at ligge på maven?

Jeg har en massagebriks med hul til maven og brysterne, hvorfor det er muligt at ligge på maven, selvom du er gravid.

Massagebriks til gravide med hul til maven
Helkrops gravidmassage inkl. jordemoderkonsultation

Ønsker du at få et jordemodertjek inden din gravidmassage, så er det muligt at kombinere gravidmassage med en jordemoderkonsultation. Her vil jeg snakke med dig om din og barnets tilstand, samt bl.a. tjekke din urin, blodtryk, lave fosterskøn og tjekke barnets hjertelyd. Har du spørgsmål til din graviditet eller har du brug for at snakke om udfordringer mm., så vil du have rig mulighed for at snakke om det her.  

Husk din vandrejournal, hvis din gravidmassage er inkl. jordemoderkonsultation.  

Pris

Helkrops gravidmassage, 60 min. 550 kr.

3 klip 1.500 kr. (spar 150 kr.)

Gravidmassage inkl. jordemoderkonsultation, 1,5 time. 750 kr.  

3 klip 2.000 kr. (spar 250 kr.)

Du er velkommen til at booke en enkelt behandling til en start og så ændre det til et klippekort, hvis du ønsker det. Klippekortet købes ved at skrive en mail til mig eller du kan oplyse det ved din første behandling, så opretter jeg klippekortet til dig på det antal klip du ønsker.

Gavekort

Køb et gavekort til gravidmassage til en gravid du holder af og som fortjener en pause med fuld fokus på velvære og afslapning. Den oplagte graviditetsgave til din kone, kæreste, datter, svigerdatter eller veninde, eller som overraskelse til babyshower.

Send mig en mail og skriv hvad gavekortet skal indeholde, samt dit navn og adresse, så sender jeg gavekortet til dig.

Sted

Gravidmassagen foregår som udgangspunkt på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse.

Ønsker du behandling i dit eget hjem, må du meget gerne ringe eller skrive til mig for at booke tiden, da der skal afsættes mere tid til behandlingen både før og efter (det tager tid at stille briksen op og pakke den ned igen, samt kørsel). Vær opmærksom på at der vil være et kørselstillæg ved gravidmassage i eget hjem, læs mere om det nederst på siden under Nyttig information.  

 

Bestil tid

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til gravidmassage inkl. jordemoderkonsultation, læs mere her

 

 

Nyttig information

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,44 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2021). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking