Jordemoderkonsultation

Jordemoderkonsultation
1 time. Pris: 600 kr.

Ved hjemmebesøg vil der være et kørselstillæg, se nyttig information nederst på siden.

Jordemoderkonsultation med fokus på mere tid, ro og nærvær.  

Jordemoderkonsultationen henvender sig både til dig der er første- eller flergangsfødende.

Det er din graviditet der er i centrum, både hvad angår det fysiske og psykiske. Derudover har jeg også fokus på hvordan din partner trives, hvorfor han/hun også er meget velkommen til at deltage.

Jeg tager udgangspunkt i dine problemstillinger og dit behov for information, vejledning og støtte. Der er sat god tid af til, at du kan komme med alle de spørgsmål du måtte have og til en fyldestgørende information.

Derudover vurderer jeg din og barnets fysiske tilstand ud fra følgende undersøgelser:

  • Mærker på din mave og måler dit symfyse-fundus mål. Ud fra det skønner jeg, hvad barnet vejer, og hvordan den ligger inde i maven (fra uge 28)
  • Lytter til barnets hjertelyd (fra uge 18)
  • Tjekker din urin for bl.a. sukker og protein, som er en screening for graviditetssukkersyge og svangerskabsforgiftning
  • Tjekker dit blodtryk
  • Indvendig undersøgelse ved behov for vurdering af om livmoderhalsen er begyndt at blive afkortet
Sted 

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

 

Bestil tid

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

Covid-19

Der er ikke et krav om fremvisning af coronapas eller test indenfor 72 timer ved mine ydelser. Det vil dog altid være rart og mere trygt, hvis du er testet negativ for nylig. 

Jeg bliver selv jævnligt testet og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Du må gerne bære mundbind på min klinik og anvende håndsprit, når du kommer. I dit eget hjem bærer jeg mundbind, men har ikke noget krav til at du skal bære det der. 

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,51 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2022). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking