Samarbejde

Herunder kan du læse om hvem jeg bl.a. samarbejder med og hvad de tilbyder. De kan supplere min viden med emner der relaterer sig til graviditet, fødsel og barsel.

 

 

bbhugme logo graviditetspude

Bbhugme

Jeg har indgået et samarbejde med bbhugme, da de har udvilket en utrolig god graviditetspude, som samtidig kan fungere som en rigtig god ammepude. 

Bbhugme er et norsk firma. Deres graviditetspude er udviklet af sundhedsprofessionelle, som ønskede at udvikle en løsning til gravide, mødre og babyer, så de kunne ligge, sove og hvile bedre. 

Jeg har selv brugt deres graviditetspude under min sidste graviditet og kan varmt anbefale den, hvilket er grundet til at jeg har ønsket at indgå et samarbejde med bbhugme. 

Det er muligt at få -15% i rabat på alle deres produkter på deres hjemmeside, ved at bruge rabatkoden: najaskou

EmpelvicEmpelvic logo

 

Jeg samarbejder med Empelvic og jordemoder GrySenderovitz fra Empelvic. Empelvic har udviklet en pude og en teknik til bl.a. at lære at knibe rigtigt.

Empelvic puden

 

 

 

Derudover arbejder Gry som privat jordemoder, hvor hun især hjælper kvinder med smerter eller gener i underlivet.

Kontakt

Gry Senderoovitz
Tlf. 2675 0176
Mail: grysend@live.dk
Hjemmeside: grysenderovitz.dk
Adresse: Stenosgade 9, 1616 Kbh V

babyuniverset

Babyuniverset

Jeg samarbejder med Mette Møllebjerg fra Babyuniverset, hvor jeg er jordemoderfaglig ekspert.
 
Babyuniverset er et online univers for gravide og småbørnsforældre. Her finder du konkret og brugbar information om fertilitet, graviditet, baby og babyudstyr.

Hjemmesiden blev startet af Mette Møllebjerg i 2014. Mette er selv mor til to børn, og når hun skriver artikler, deler hun gerne ud af egne erfaringer. Babyuniverset har tilknyttet en række super dygtige eksperter, der udgiver indhold og svarer på spørgsmål indenfor deres felt. Du finder Babyuniversets hjemmeside her.