Samtale inden graviditet

Telefonsamtale 30 min. Pris: 300 kr.
Hjemmebesøg 60 min. Pris: 500 kr.

Ved hjemmebesøg vil der være et kørselstillæg, se nyttig information nederst på siden.

Der kan være flere grunde til, at det er rart, at snakke med en jordemoder inden graviditeten.

  • Måske har du forsøgt at blive gravid længe, og føler at du står meget alene med dine tanker, frustrationer og måske bekymringer.
  • Måske har du tidligere haft en dårlig fødselsoplevelse, som stadig fylder for dig og gør dig usikker på om du er klar til en ny graviditet, fødsel og barsel.
  • Eller måske overvejer du at blive gravid, men er usikker på hvad du skal være opmærksom på.

Intet er for stort eller for småt. Med udgangspunkt i dine bekymringer eller spørgsmål, kan jeg guide og vejlede dig, eller informere dig om, hvad du skal være opmærksom på inden en evt. graviditet. Bl.a. ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger til graviditet, fødsel og barsel.

Sted 

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker samtalen i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

 

Bestil tid

 

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til denne ydelse, læs mere her

 

Nyttig information

Sted

Om tirsdagen tilbyder jeg kun behandling på min klinik, alle andre dage vælger du selv om du foretrækker behandling i dit eget hjem eller på min klinik på

Skovvejen 33
4200 Slagelse 

Covid-19

Der er ikke et krav om fremvisning af coronapas eller test indenfor 72 timer ved mine ydelser. Det vil dog altid være rart og mere trygt, hvis du er testet negativ for nylig. 

Jeg bliver selv jævnligt testet og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Du må gerne bære mundbind på min klinik og anvende håndsprit, når du kommer. I dit eget hjem bærer jeg mundbind, men har ikke noget krav til at du skal bære det der. 

Tillæg

Der vil være et tillæg på 200 kr., hvis din ydelse ligger om aftenen (efter kl. 16.00), weekenden eller på helligdage. 

Kørselstillæg

Ved hjemmebesøg lægges der et kørselstillæg oveni prisen på 3,44 kr. pr. kilometer (statens kørselstakst 2021). Udregnes fra min klinik på Skovvejen 33, 4200 Slagelse til dit hjem og tilbage igen.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til visse jordemoderydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Læs mere her om hvilke ydelser de giver tilskud til, og hvor stort tilskuddet er.

Betaling

  • Bankoverførsel
  • Kontant

Afbud og udeblivelse

Du kan melde afbud indtil 24 timer før din behandling. Ved afbud på dagen eller udeblivelse uden afbud opkræves det fulde beløb.

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af fødselsforberedelse. Man kan altså fortryde sit køb i op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af købet skal ske skriftligt pr. mail.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker at booke en tid.

28 40 56 62

Online booking