bbhugme graviditetspude ammepude gravid bækkengener

Den gode graviditets- og ammepude

Bbhugme har givet mig lov til at give –15% i rabat på alle deres produkter med rabatkoden: najaskou

Pude med flere funktioner

Man kan købe sig fattig i udstyr til børn, men når ting har flere funktioner og kan gøre glæde længe, så begynder det at give mening. Jeg kan derfor varmt anbefale bbhugme’s graviditets- & ammepude. Det er et virkelig godt produkt, som hurtigt kan gå hen og blive din bedste ven under graviditeten og barselsperioden. Puden er udviklet af sundhedsprofessionelle, som ønskede at finde en måde hvorpå gravide, mødre og babyer kunne ligge, sove og hvile bedre. Egentlig har bbhugme både en pude til graviditet og en til amning, men jeg har selv erfaret at man sagtens kan bruge graviditetspuden, som ammepude og på den måde har puden flere funktioner. Forskellen på de to puder er at bbhugme’s ammepude er en smule mindre end graviditetspuden.

Din bedste ven i graviditeten

Graviditetspuden er virkelig rar at sove med under graviditeten, hvor den giver en god støtte mellem benene, under maven og hovedet. Den er let at tilpasse i forhold til hvor meget eller lidt støtte man har brug for. Døjer du med bækkengener, kan det gøre en stor forskel at få noget støtte mellem benene, så der kan puden især anbefales. Graviditetspuden bliver hurtigt din bedste ven under graviditeten, som ofte kan være præget af dårlig nattesøvn og bækkensmerter. Jeg har selv brugt bbhugme’s pude under graviditeten med stor fornøjelse, selv efter fødslen har jeg haft lyst til at sove med den.

Savner du at sove på maven?

Jeg sover altid på maven, når jeg da ikke er gravid, så det er virkelig noget jeg har savnet under mine graviditeter, men med bbhugme’s graviditetspuden er det faktisk en mulighed. Det kan være rart med lidt afveksling, da man ofte er meget begrænset i sove- og hvilestillinger under graviditeten i takt med at den skrider frem.

bbhugme graviditetspude donot sove på maven

Du kan forme puden som en donut og placere maven i midten.

God støtte under amning

I barselsperioden er den virkelig god som ammepude, da den giver en god støtte og er let at tilpasse i tykkelse og form, hvilket ofte kan være problemet med de forskellige ammepuder der findes på markedet.

Til baby

Den kan også foldes som en lille rede, som baby kan ligge i eller bruges som afgrænsning i sengen til beskyttelse af baby.

Betræk og vedligehold

Betrækket er virkelig rart at røre ved, samtidig er det let at rengøre, da det kan tages af og vaskes i vaskemaskinen. Der kan købes nye betræk til, hvis det bliver nødvendigt eller hvis du ønsker en ny farve. De har fået nogle nye lækre farver og designs til deres betræk siden jeg købte min, så tag et kig på bbhugme’s hjemmeside.

Related Posts