Træk vejret under fødslen, vejrtrækningsteknik, naturlig smertelindring

Træk vejret

Der findes forskellige vejrtrækningsteknikker man kan bruge under sin fødsel. Det vigtigste er at man finder en metode man føler sig tryg ved, så bliver det lettere at få glæde af den under fødslen. ??

Et roligt, dybt og kontrolleret åndedræt under sammentrækningerne giver øget ilt til både det ufødte barn og til livmodermusklen. Den dybe vejrtrækning er lindrende for mor og kan bruges i alle fødslens faser. At have styr på sit åndedræt er med til at give en kontrol og bedre evne til at håndtere sammentrækningerne, så man arbejder med og ikke imod fødselsprocessen. ??‍♀️

Det er altid godt at øve sig i ugerne op til fødslen. ???

Det kan virke godt at visualisere sammentrækningen som en bølge, der ruller ind, topper og ruller væk igen! ?Eller et bjerg man skal over. ?Visualisering kan hjælpe os til at fjerne fokus fra sammentrækningerne, hvilket kan være et effektivt redskab under fødslen. ??‍♀️??‍♀️

Så find det billede du vil bruge under dit ve-arbejde og husk at trække vejret! ????

Related Posts