Marathon fødsel fødselsforberedelse

Kan en fødsel sammenlignes med et marathon?

Man sammenligner ofte en fødsel med et marathon, men kan man det?

Man kan i hvert fald sige, at begge dele kræver noget helt ekstraordinært af os. Det kræver både fysisk og psykisk styrke og udholdenhed, og ofte over mange timer.

Jeg hører ind i mellem gravide sige, at de ikke ønsker eller synes, at de behøver fødselsforberedelse, men i stedet tager tingene som de kommer. Det er også helt okay, ingen skal tvinge nogen til noget, men overvejelserne og tanker bag er lidt interessante. For tager man også bare et marathon, som det kommer eller vælger man at træne og forberede sig, for at kunne gennemføre og få den bedst mulige oplevelse med det?

Jeg skulle ikke nyde noget af at løbe et marathon uden, at have trænet eller forberedt mig bare lidt. På samme måde har jeg det med forberedelse til en fødsel, fordi jeg også ved, at det gør en forskel!

Min opfordring til alle er, forbered jer! Der findes så mange gode grunde til at prioritere det og jeg kan ikke komme på grunde til ikke at gøre det.

 

Jeg har forsøgt at skabe forskellige forberedelsestilbud for at rumme de forskellige behov, vi hver især har. Du kan læse mere om mine forskellige individuelle forberedelses-pakker her og mine forskellige hold her.

Related Posts